Имоти за продажби Созопол

GreenLife Созопол - апартаменти за продажба

Грийнлайф Созопол

Green Life Beach Resort Sozopol е затворен тип комплекс, обграден от естествена зелена гора и златния пясък на плаж Каваци. Богатство от зеленина, множество басейни, сенчести алеи и горски еко пътечки предоставят комфортен и спокоен отдих. Целият комплекс е изграден в средиземноморски стил. Водните пространства са хармонично съчетани с архитектурата, пленявайки с красота и безкрайност.

Комплексът предлага разнообразни удобства, които превръщат почивката в удоволствие. На територията на Green Life Beach Resort има обособени различни вътрешни пространства, зелени зони за отдих, пешеходни алеи, спортни площадки, басейни, открит фитнес, детски център с анимация и еко-пътечки. Всеки гост и собственик на имот има възможност да посети ресторантите и баровете, където да опита кулинарни изкушения, подбрани с голяма грижа и внимание.

Услуги в комплекса

  • Заведения
  • Басейни
  • Спорт и туризъм
  • Тенис на корт
  • Футбол
  • Закрит и открит фитнес

Dune 2

Ваканционният комплекс е изключително подходящ както за семейна почивка с деца и приятели, така и за инвестиция. Тук ще намерите разнообразни удобства, необходими за идеалната ви почивка: множество басейни, ресторанти, магазини, спортни зони и детски център.

Green Life имоти за продажба

Paradise Gardens II

„Paradise Gardens 2“ е най-младия член в семейството на Green Life Resort Sozopol. Обграден от естествената зелена гора на парк Странджа, множеството басейни, сенчести алеи и пъстри пътечки, Райската градина е предложението, на което никой не може да устои.

Грийнлайф Таун Хаус Созопол

Town House II

Просторна веранда, на която да се отпуснете и релаксирате. Кухня и трапезария, в която може да приготвите нещо вкусно за вашето семейство или гости, 2 или 3 спални, за да посрещнете всичките си приятели и обособена зелена площ, която да ви даде уединение.