За нас

Грийнлайф Созопол имоти

За нас

Green Life Development & Resorts е строително-инвестиционна компания с 15-годишна история и лидер на българския пазар на ваканционни имоти. Дейността й се развива в две направления – инвестиции във ваканционни и градски имоти, и хотиелиерски бизнес в управляваните от дружеството комплекси в Созопол, Банско и Пампорово. Компанията изгражда и продава апартаменти в Созопол и Поморие.

Green Life предлага атрактивни имоти както за семейна ваканция, така и за инвестиция, тъй като обещават гарантирани доходи от отдаването им под наем. Всички строителни проекти са разположени на ключови локации, построени изключително висококачествено, с красив дизайн и модерен интериор. Сградите са позиционирани сред висок процент зелени площи, съобразно с разбирането за екологично строителство. Концепцията следва зелената политика на компанията, която включва постоянни грижи за озеленяването и обогатяването на растителните видове.

В работата си Green Life Development е водена от високи етични стандарти и старание за прозрачност към всички свои партньори и клиенти. Главна й цел е да отговори на всички пазарни изисквания и да защити интересите на индивидуалния купувач. Управлението на отношенията с клиенти заедно с прецизността и точността са едни от най-силните предимства на Green Life Development & Resorts. Компанията инвестира в дългосрочни отношения със своите клиенти и партньори. Благодарение на доверието им един към друг, дружеството има мотивиран и съпричастен екип, лоялни клиенти и партньори, за които „утре” означава съвместно бъдеще.

Green Life подкрепя различни социални, културни и спортни инициативи. Генерален спонсор е на „Аполония“ – празниците на изкуствата в Созопол. Участва и в много значими изложения, след които „Болгарский дом“, „Салон недвижимости“ в Москва, както и на туристически изложения в Лондон, Берлин, Москва и Истанбул.

Our Customers